MWALLO Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Witam! Model skończony ostatecznie!! Pozdrawiam Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Fajowski bardzo że tak powiem, ale jak pisałem w innym komentarzu, nie sądzisz że przy? dało by się go trochę obić w środku? skoro na zewnątrz jest tak "zajechany " ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWALLO Posted June 10, 2011 Author Share Posted June 10, 2011 Przykleiłem wieżyczkę wcześniej i nie chciało mi się "mazać" we wnętrzu. Jest to ono praktycznie niewidoczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Możliwe, ale uwierz mi że rzuca się to bardzo w oczy. Jest to pierwsza rzecz która mnie od razu poraziła przy tym jak i przy twoim modelu wyżej. W końcu diabeł tkwi w szczegółach Mam pytanie jaka to farba i nr tej bazy ? te nr imitujące kredę to kalki ? bardzo fajne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akryl Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Pięknie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciejooo Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 mam kilka pytan- czemu większośc twoich modeli jest czerwona(chyba) i czemu każdy twoj model jest wymazany kredą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterATS Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 mam kilka pytan- czemu większośc twoich modeli jest czerwona(chyba) Bo to prototypy, a Niemcy, pod koniec wojny, z braku czasu i farb, często zostawiali fragmenty, lub całe pojazdy w kolorze mini podkładowej. i czemu każdy twoj model jest wymazany kredą? Bo tak się oznacza miejsca gdzie mają być do pancerza przyspawane inne elementy i tym podobne miejsca kontrolne, pomocne robotnikom przy budowie pojazdu A model fajny, choć drugi Waffentrager, prezentuje się lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert72 Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Lubię nietypowe konstrukcje a ta jest świetna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWALLO Posted June 10, 2011 Author Share Posted June 10, 2011 Mam pytanie jaka to farba i nr tej bazy ? te nr imitujące kredę to kalki ? bardzo fajne. Farbi to mieszanki Vallejo "Kreda" to biała kredka akrylowa, a napisy (czyt. cyfry) malowane są ręcznie. mam kilka pytan- czemu większośc twoich modeli jest czerwona(chyba) i czemu każdy twoj model jest wymazany kredą? PiterATS DZIĘKI ZA WYTŁUMACZENIE!!! Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts