MWALLO Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Witam! Model skończony ostatecznie!! Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Fajowski bardzo że tak powiem, ale jak pisałem w innym komentarzu, nie sądzisz że przy? dało by się go trochę obić w środku? skoro na zewnątrz jest tak "zajechany " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 10 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2011 Przykleiłem wieżyczkę wcześniej i nie chciało mi się "mazać" we wnętrzu. Jest to ono praktycznie niewidoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Możliwe, ale uwierz mi że rzuca się to bardzo w oczy. Jest to pierwsza rzecz która mnie od razu poraziła przy tym jak i przy twoim modelu wyżej. W końcu diabeł tkwi w szczegółach Mam pytanie jaka to farba i nr tej bazy ? te nr imitujące kredę to kalki ? bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejooo Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 mam kilka pytan- czemu większośc twoich modeli jest czerwona(chyba) i czemu każdy twoj model jest wymazany kredą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 mam kilka pytan- czemu większośc twoich modeli jest czerwona(chyba) Bo to prototypy, a Niemcy, pod koniec wojny, z braku czasu i farb, często zostawiali fragmenty, lub całe pojazdy w kolorze mini podkładowej. i czemu każdy twoj model jest wymazany kredą? Bo tak się oznacza miejsca gdzie mają być do pancerza przyspawane inne elementy i tym podobne miejsca kontrolne, pomocne robotnikom przy budowie pojazdu A model fajny, choć drugi Waffentrager, prezentuje się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Lubię nietypowe konstrukcje a ta jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 10 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2011 Mam pytanie jaka to farba i nr tej bazy ? te nr imitujące kredę to kalki ? bardzo fajne. Farbi to mieszanki Vallejo "Kreda" to biała kredka akrylowa, a napisy (czyt. cyfry) malowane są ręcznie. mam kilka pytan- czemu większośc twoich modeli jest czerwona(chyba) i czemu każdy twoj model jest wymazany kredą? PiterATS DZIĘKI ZA WYTŁUMACZENIE!!! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi