dziabik Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 Witam,dziś zakończyłem pracę nad kolejnym czerwonoskórym.Krytyka i oceny mile widziane. Pozdrawiam!Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Detale są ok. bardzo fajny i kolorowy Mi się podoba, nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro64 Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Mnie też,jakaś odmiana po żołnierzach z IIWŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Czerwca 2011 Share Napisano 17 Czerwca 2011 Fajny, tylko ubranko, zwłaszcza angielska kurta, trochę chyba zbyt czyste. Jaka to skala? 54mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 17 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2011 Skala 75mm.A co do ubrania to faktycznie,myślę nad lekkim przybrudzeniem ale nie chciałbym przesadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koralgol4 Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 Ciekawe są twoje prace, co to za zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2011 W tym przypadku kopia Pegaso (żywica) o nazwie jak w tytule,skala 75mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi