Jakub 24 Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Cześć! Ostatni skleiłem Shermana w 1/48 z Hobby Bossa i załogą Adalbertusa. Man w planie dokupić ten zestaw: http://www.exito.sklep.pl/TAMIYA_32552_ ... -4862.html i zrobić z nimi niewielką dioramę przedstawiającą postój amerykańskiego konwoju w normandii w 1944. Dobra a teraz to co już mam Cała rodzinka : I dowódca: Czekam na wasze uwagi i komentarze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 13 Października 2012 Share Napisano 13 Października 2012 Dla mnie Sherman bardzo fajny czuje że będzie fajna dioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 Gdzie antena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 Postaraj sie o lepsze zdjecia bo na tych niewiele widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi