Skwarek Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 Model mistrz, bardzo ładnie wykonany. Trochę tylko ziarno lakieru wydaje mi się za duże, ale to metalik i nie da się chyba tego wyeliminować w tej skali. A z tym wyszukiwaniem błędu to ludzie ogarnijcie się trochę, 90% modeli nie jest tak dopracowana jak ten, a wy tu robicie jakiś śmieszny maraton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 A z tym wyszukiwaniem błędu to ludzie ogarnijcie się trochę, 90% modeli nie jest tak dopracowana jak ten, a wy tu robicie jakiś śmieszny maraton Został ogłoszony "konkurs" więc każdy jest zmotywowany bo nagroda zacna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 Pięknyy lakier! Model niczym miniaturka "dużej" wersji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 Wspaniale wykonany model mojego absolutnie najukochańszego samochodu Oglądać tę galerię to czysta przyjemność. Pomimo drobnych potknięć to i tak jeden z najładniejszych modeli cywilnych na forum w tym roku. Tak wiem, to subiektywna ocena, ale za nic jej nie zmienię. Jest piękny, a za pomysł zaprezentowania go wraz z oryginałem Ty sam powinieneś dostać 6-ciopak. Dołączam do prośby kolegi Przemka o duże zdjęcia na pulpit. Bardzo bym chciał mieć na pulpicie fotkę pierwszą i/lub fotkę Twojego modelu na "ojcowskiej" masce Co do konkursu, to pozostaje mi chyba tylko jedna propozycja, a mianowicie brak dwóch osłon na spodzie płyty podłogowej, ale mogłeś to zrobić celowo aby pokazać detale podwozia. Gratulacje wielkie jak Ocean Spokojny i gorące jak plaża na Hawajach! Z Astonowo-Martinowym Pozdrowieniem Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Model piękny.Lakier powala. A co do wpadki to mi się wydaję, że ten duży DBS jest nowym modelem, a ten mały to model poprzedni.Widać znaczące różnice. Jakbym wygrał to nie przesyłaj sześciopaku, bo jestem niepełnoletni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Na jednym ze zdjęć jest tylko 1 wycieraczka, a nie 2. Ładny DBS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2011 Wydaje mi się, czy na jednej z fotek brakuje jednej wycieraczki? Bingo!!!! Byłeś pierwszy!! Faktycznie. Podczas sesji jedna wycieraczka odpadła i podczas kolejnych zdjęć tego nie zauważyłem. Przykleiłem ją taką ociupinką kleju. Gdzieś jeszcze musi tam leżeć bo zorientowałem się w domu. Dziękuję również za pozostałe uwagi i biorę je sobie do serca. Fotki w wyższej rozdzielczości niebawem zamieszczę. Co do uwag. Lusterko wsteczne jest. Hamulec ręczny również jest. Widać go na zdjęciu z warsztatu, po lewej stronie fotela kierowcy. Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa. Postaram się utrzymać poziom przy Volante choć nie ukrywam to spore wyzwanie i już się boję. Alvaro92 - wyślij adres na PW Pozdrawiam Trojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Nie zauważyłem, że Alvaro już zauważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Nie zauważyłem, że Alvaro już zauważył. hahaha dobre Szczerze mówiąc nie myślałem nawet, że to o to może chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Najpiękniejszy samochód świata... marzenie , a marzenia się spełniają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 W pełni zasłużona fotka admina Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 O tak, popieram ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi