Skocz do zawartości

Aston Martin DBS - Tamiya 1/24

Trojan

Rekomendowane odpowiedzi

Model mistrz, bardzo ładnie wykonany. Trochę tylko ziarno lakieru wydaje mi się za duże, ale to metalik i nie da się chyba tego wyeliminować w tej skali.

A z tym wyszukiwaniem błędu to ludzie ogarnijcie się trochę, 90% modeli nie jest tak dopracowana jak ten, a wy tu robicie jakiś śmieszny maraton

A z tym wyszukiwaniem błędu to ludzie ogarnijcie się trochę, 90% modeli nie jest tak dopracowana jak ten, a wy tu robicie jakiś śmieszny maraton

Został ogłoszony "konkurs" więc każdy jest zmotywowany bo nagroda zacna

Wspaniale wykonany model mojego absolutnie najukochańszego samochodu

Oglądać tę galerię to czysta przyjemność. Pomimo drobnych potknięć to i tak jeden z najładniejszych modeli cywilnych na forum w tym roku. Tak wiem, to subiektywna ocena, ale za nic jej nie zmienię. Jest piękny, a za pomysł zaprezentowania go wraz z oryginałem Ty sam powinieneś dostać 6-ciopak. Dołączam do prośby kolegi Przemka o duże zdjęcia na pulpit. Bardzo bym chciał mieć na pulpicie fotkę pierwszą i/lub fotkę Twojego modelu na "ojcowskiej" masce

Co do konkursu, to pozostaje mi chyba tylko jedna propozycja, a mianowicie brak dwóch osłon na spodzie płyty podłogowej, ale mogłeś to zrobić celowo aby pokazać detale podwozia.

Gratulacje wielkie jak Ocean Spokojny i gorące jak plaża na Hawajach!

Z Astonowo-Martinowym Pozdrowieniem

Kornik

Model piękny.Lakier powala.

A co do wpadki to mi się wydaję, że ten duży DBS jest nowym modelem, a ten mały to model poprzedni.Widać znaczące różnice.

Jakbym wygrał to nie przesyłaj sześciopaku, bo jestem niepełnoletni.

Wydaje mi się, czy na jednej z fotek brakuje jednej wycieraczki?

Bingo!!!! Byłeś pierwszy!! Faktycznie. Podczas sesji jedna wycieraczka odpadła i podczas kolejnych zdjęć tego nie zauważyłem. Przykleiłem ją taką ociupinką kleju. Gdzieś jeszcze musi tam leżeć bo zorientowałem się w domu.

Dziękuję również za pozostałe uwagi i biorę je sobie do serca. Fotki w wyższej rozdzielczości niebawem zamieszczę.

Co do uwag. Lusterko wsteczne jest. Hamulec ręczny również jest. Widać go na zdjęciu z warsztatu, po lewej stronie fotela kierowcy.

Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa. Postaram się utrzymać poziom przy Volante choć nie ukrywam to spore wyzwanie i już się boję.

Alvaro92 - wyślij adres na PW

Pozdrawiam

Trojan