tofik Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Wygrzebałem na strychu model który wpadł w moje łapki jakieś 10 lat temu. Rozpocząłem wtedy przy nim nawet jakieś prace ale potem modelarstwo na kilka lat zawiesiłem na kołku Parę elementów z tego zestawu gdzieś się zapodziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Mam spory sentyment do tego modelu, sklejałem go jeszcze konfekcjonowanego przez Matchboxa. Kiedy jakiś warstat/galeryja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 23 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2011 Żeby z tego zestawu wyszło coś konkretnego to trzeba sporo czasu. Tak wiec najprędzej to się w jakąś zimę za niego wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Te wypraski w orginale (jak sądzę) były wydane przez Emhar ciekawymi kalkami z VA-116/1958 (pomarańczowe błyskawice). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi