bodek66 Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 Witam, Prezentuję żywiczne popiersie w skali 1/10 "Templar Knight in Jerusalem". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 Sean Connery ? Zacnie wykonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Świetny,ja też mam to popiersie za sobą A jak zrobiłeś tabliczkę z nazwą na podstawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2011 Świetny,ja też mam to popiersie za sobą A jak zrobiłeś tabliczkę z nazwą na podstawce? Widziałem twoje popiersie, super wykonane, co do tabliczki: wygrawerowane za 10zł, tak więc nie jest to jakiś duży wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Rzeczywiście Twoje popiersie trochę przypomina Seana Wspaniała robota! Moje Gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2011 Może jeszcze dwie fotki przy innym oświetleniu i z innej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Teraz nawet jeszcze bardziej jak Sean. Powinieneś to uwzględnić w tabliczce z nazwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2011 Teraz nawet jeszcze bardziej jak Sean. Powinieneś to uwzględnić w tabliczce z nazwą Prawdopodobnie twórcę tego popiersia zainspirował film "Imię róży" http://www.filmweb.pl/Imie.Rozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi