neptun1939 Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2011 Z szybką mam mały problem. Po zdjęciu maskowania z taśmy malarskiej, pozostał klej.... Nie udało mi się go usunąć ani denaturatem, ani octem, ani spirytusem salicylowym. Jutro spróbuję usunąć ten klej rozpuszczalnikiem (zmywacz farb akrylowych wamodu). Co do łopa śmigła. Wszystkie mam tylko urwałem przy pracy, z działkiem podobnie. Wyrzutnie rakiet prawidłowo. Myślę że w sobotę model będzie zakończony. Ps. Chciałem zrobić jak najlepszy model AH-64A Apache z tego zestawu. Jak wyszło ocenicie w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 Witam! Uspokoiłeś mnie ze wszystkie wcześniejsze detale wrócą na miejsce. Co do wyrzutni ,nie przyłożyłem się do dokładniejszego poszukiwania ale spójrz na to... i jak ... chyba coś trzeba poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Już kiedyś pisałem o tych wyrzutniach FFAR - one są ruchome. W naturalnym ułożeniu są podciągnięte do góry (co widać na fotkach powyżej). Generalnie śmigłowiec w stanie spoczynku powinien mieć je właśnie w takiej pozycji. Można przyjąć hipotetycznie, że stojąc gdzieś w polu, ktoś coś tam dłubał przy nich i akurat są ustawione tak jak w modelu, jednak tutaj chyba do przesady. Widziałem kilka fotek stojących AH-64 z opuszczonymi wyrzutniami ale to dosłownie pomijalny procent tego co znalazłem. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 wygląda fajnie trochę poprawek i end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi