Nugget Napisano 4 Lipca 2011 Autor Share Napisano 4 Lipca 2011 Przepraszam pomyliłem zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 5 Lipca 2011 Autor Share Napisano 5 Lipca 2011 Dobra foty zmienione może teraz da się coś odczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 5 Lipca 2011 Autor Share Napisano 5 Lipca 2011 Nie mogę liczyć na ocenę figurki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 możesz możesz po co ma pod płaszczem przyklejoną drucianą gąbkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 Ja bym karaluch najpierw radził poczytac podpatrzeć a nie pisać takie głupoty , dziwne ja tu nigdzie nie widzę jak to nazwałeś drucianej gąbki. Dodam zdjęcia już jak skończę figurkę. źródło: GRHWIKING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 7 Lipca 2011 Autor Share Napisano 7 Lipca 2011 Zdjęcia z pomocą Timiego(wielkie wielkie dzięki) Koniec figurka skończona, pozostało matem walnąć ale muszę czekać aż oleje przeschną. I wyostrzone trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Baranek kożuszka zbyt mocno skontrastowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 no właśnie - dlatego druciany szroberek - lepiej wyglądałoby białe tylko, albo lekko przecieniowane szarym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 7 Lipca 2011 Autor Share Napisano 7 Lipca 2011 Trzeba było pocieniować ale może rzeczywiście jest za duzy kontrast, następny zrobię szarym cienie. Dobra a co z resztą figurki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 Twarz jeszcze trochę zbyt zombiakowata (sina), ale jest postęp. Przydałoby się również popracować nad "wroną" na czapce. Spodnie i pasek całkiem niezłe. Działaj dalej! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 8 Lipca 2011 Autor Share Napisano 8 Lipca 2011 Dzięki, dobrze że widać postępy to dopiero moja czwarta w życiu figurka, także wiadomo jak na 14-sto latka to i tak dużo, ale najważniejsze, że są postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 9 Lipca 2011 Autor Share Napisano 9 Lipca 2011 Zrobiłem kolegę mojemu Adolfowi. Przerobiona figurka Dragona, z żywiczną główką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Bardzo fajnie zaczyna wszystko wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi