Nugget Napisano 5 Lipca 2011 Autor Napisano 5 Lipca 2011 Dobra foty zmienione może teraz da się coś odczytać. Cytuj
kalaruch Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 możesz możesz po co ma pod płaszczem przyklejoną drucianą gąbkę ? Cytuj
Nugget Napisano 6 Lipca 2011 Autor Napisano 6 Lipca 2011 Ja bym karaluch najpierw radził poczytac podpatrzeć a nie pisać takie głupoty , dziwne ja tu nigdzie nie widzę jak to nazwałeś drucianej gąbki. Dodam zdjęcia już jak skończę figurkę. źródło: GRHWIKING Cytuj
Nugget Napisano 7 Lipca 2011 Autor Napisano 7 Lipca 2011 Zdjęcia z pomocą Timiego(wielkie wielkie dzięki) Koniec figurka skończona, pozostało matem walnąć ale muszę czekać aż oleje przeschną. I wyostrzone trochę lepiej Cytuj
rhinoceros Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Baranek kożuszka zbyt mocno skontrastowany... Cytuj
kalaruch Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 no właśnie - dlatego druciany szroberek - lepiej wyglądałoby białe tylko, albo lekko przecieniowane szarym Cytuj
Nugget Napisano 7 Lipca 2011 Autor Napisano 7 Lipca 2011 Trzeba było pocieniować ale może rzeczywiście jest za duzy kontrast, następny zrobię szarym cienie. Dobra a co z resztą figurki ?? Cytuj
kornik_69 Napisano 8 Lipca 2011 Napisano 8 Lipca 2011 Twarz jeszcze trochę zbyt zombiakowata (sina), ale jest postęp. Przydałoby się również popracować nad "wroną" na czapce. Spodnie i pasek całkiem niezłe. Działaj dalej! Pozdrawiam Kornik Cytuj
Nugget Napisano 8 Lipca 2011 Autor Napisano 8 Lipca 2011 Dzięki, dobrze że widać postępy to dopiero moja czwarta w życiu figurka, także wiadomo jak na 14-sto latka to i tak dużo, ale najważniejsze, że są postępy. Cytuj
Nugget Napisano 9 Lipca 2011 Autor Napisano 9 Lipca 2011 Zrobiłem kolegę mojemu Adolfowi. Przerobiona figurka Dragona, z żywiczną główką. Cytuj
Kacperek315 Napisano 10 Lipca 2011 Napisano 10 Lipca 2011 Bardzo fajnie zaczyna wszystko wyglądać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi