szarymouse Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 WARSZTAT: viewtopic.php?f=86&t=27045 Było sporo myślenia walki dociskania szpachlowania i modlenia się żeby się udało (za dużo)Z całości jestem umiarkowanie zadowolony ale liczyłem na wiele więcej zawiodłem się bardzo na zvezdzie Tak jak pisałem w warsztacie zrobiłem coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Model, jak model, ale jestem pod wrażeniem narzędzia malarskiego i ... ostatniego zdjęcia w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timek2009 Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 super model a zdjęcia jak real Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Model się prezentuje pięknie, szczególnie na ostatnich fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 Fajny model. Ostatnie zdjęcia są bardzo interesujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2011 Dziękuje wam bardzo nie spodziewałem się takiej reakcji (tymczasem iDę robić mi-26 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Będziesz robić warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 1 Lipca 2011 Autor Share Napisano 1 Lipca 2011 Bliżej mi do galeri niż warsztatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaus Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 w porównaniu do moich modeli to jest arcydzieło, osobiście bardzo mi się podoba.Powodzenia w klejeniu mi-26 i jeszcze małe pytanko ile kleiłeś ten model, bo ja dopiero zaczynam przygodę z modelarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 3 Lipca 2011 Autor Share Napisano 3 Lipca 2011 Robiłem go 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi