kubamich1 Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 (edytowane) Oto mój kolejny model w barwach Pekaesu: Do modelu dojdą jeszcze nr.rejestracyjne i logo Pekaes na spojler. Edytowane 13 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Kuba napisz z czego robisz ten telewizorek, bo to ciekawe opisz poprost z czego co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Kurcze Kuba, kapitalnie model się prezentuje!!!!! Fotki w plenerze dodały mu niesamowitego uroku, ja jestem pod wrażeniem, nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Ja też jestem pod wrażeniem modelu powiedz mi no Kuba z czego jest zrobiony telewizorek z tira, bo to jest całe najlepsze w tym modelu. Mógłbyś jeszcze wykonać przewody łączace ciągnik naczepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 5 Maja 2007 Autor Share Napisano 5 Maja 2007 Telewizorek w Ivecu pochodzi z modelu Kenwortha K 100 z Revella, cieszę się że model się podoba. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Fajniutki... Tylko te reflektory takie troche nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 To ja zrobie swój z tekturki modelarskiej, a ekran zrobię z foli samoprzylepnej, dzięki Kuba za informacje również pozdrawiam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 Modelik superandzki... Mam pytanie jaką farbą jest wymalowana rama, wogóle co to za farbka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 30 Lipca 2007 Autor Share Napisano 30 Lipca 2007 Podkładowa czerwona z Dupli-Color. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi