Mikele Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Model kupiony przypadkiem Licencyjne formy od Kopro (o czym informuje nawet napis na pudełku i logo KP na wewnętrznych stronach połówek kadłuba. Linie podziału i nity wypukłe, ale gołym okiem sprawiają dobre wrażenie. Kalkomanie dla 1 malowania Lim-2 nb 1012 z niebiesko-czerwonymi błyskawicami po bokach kadłuba. Jesto trochę nadlewek, ale to żaden problem. Model jak na Mastercraft sprawia naprawdę dobre wrażenie. Z resztą obejrzałem dziś kilka ich modeli (Su-17/20/22 różnych serii) i nowo wypuszczone modele wyglądają naprawdę nieźle. Wyraźne, ale nie za głebokie linie, jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Świat się skończy a modele KP będą w sprzedaży I dobrze mam do nich sentyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Seweryn Kopro zmartwychwstało http://www.kp-models.com/ Po caravellu od Mastercafta przestraszyłem się że znowu dorwali się do form PZW Siedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi