Mikele Napisano 14 Lipca 2011 Napisano 14 Lipca 2011 Model kupiony przypadkiem Licencyjne formy od Kopro (o czym informuje nawet napis na pudełku i logo KP na wewnętrznych stronach połówek kadłuba. Linie podziału i nity wypukłe, ale gołym okiem sprawiają dobre wrażenie. Kalkomanie dla 1 malowania Lim-2 nb 1012 z niebiesko-czerwonymi błyskawicami po bokach kadłuba. Jesto trochę nadlewek, ale to żaden problem. Model jak na Mastercraft sprawia naprawdę dobre wrażenie. Z resztą obejrzałem dziś kilka ich modeli (Su-17/20/22 różnych serii) i nowo wypuszczone modele wyglądają naprawdę nieźle. Wyraźne, ale nie za głebokie linie, jest ok. Cytuj
Seweryn Napisano 14 Lipca 2011 Napisano 14 Lipca 2011 Świat się skończy a modele KP będą w sprzedaży I dobrze mam do nich sentyment. Cytuj
przemekgksw3 Napisano 14 Lipca 2011 Napisano 14 Lipca 2011 Seweryn Kopro zmartwychwstało http://www.kp-models.com/ Po caravellu od Mastercafta przestraszyłem się że znowu dorwali się do form PZW Siedlce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi