Matthew Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Ostatnio zacząłem prócz Pancerki bawić się w Warhammer Fantasy Battles. Fajna sprawa. Po przerwie z modelarstwem, zacząłem robić Tigera I, a w międzyczasie ulepiłem trochę figurek do warhammera. Jeden oddział Korsarzy z Czarnych Ark skończony no i zacząłem robić bohatera - Lokhira. Ten drugi ma pomalowany tylko płaszcz. Jak widać figurki to nie jest moja mocna strona Skala - nie mam pojęcia, są mniejsze o jakiś centymetr od wojowników w 1:35 Malowane Vallejo Game Color i farbkami Citadeli. Pokazuje, bo dawno się nie odzywałem na forum z niczym swoim i liczę na komentarze oraz kontstruktywną krytykę. Niebawem wrzucę jakieś fotki z działań nad pancerką a póki co, te wypociny:) Korsarze: Lokhir: Pozdrawiam Matthew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Jeśli by chciał ktoś zobaczyć co tam ostatnio popełniłem, to właśnie taki oddział kuszników do Warhammera Pozdrawiam, Matthew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Zgaduję, że Lokhir ma tylko płaszcz zaczęty? Świetni kuszole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Dzięki za opinię Już nie tylko płaszcz zaczęty. Lokhir praktycznie skończony A tu poprawiony sztandar Korsarzy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 17 Maja 2012 Autor Share Napisano 17 Maja 2012 Taką czarkę ostatnio popełniłem. Świeci się jeszcze Ale to się poprawić da Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 17 Maja 2012 Share Napisano 17 Maja 2012 Dawnymi czasy, moje Orki dostawały w dupę od Mrocznych. Przeklęci kusznicy. Ładne figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2014 Siema! Dawno niczego nie wrzucałem. Czasu jak na lekarstwo, rzadko coś kleję i maluję ostatnio, aczkolwiek trochę się nazbierało figurek, których nie pokazywałem. :P Coldki: Przypominam Korsarzy i podgląd na całą bandę ;-) BSB, konwersja. Robiony ze wszystkiego, skrzydła od Vargheistów: Hydra, niestety z Finecastu: Lord na Pegazie, podobnie jak z BSB: Trójka skończonych Shadesów. Czeka mnie jeszcze "7", jak na zdjęciach poniżej. Wybaczcie, że forum się trochę rozjechało. Oczywiście otwarcie przyjmę wszelkie komentarze z sugestiami. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 Pegaz zacny, bardzo mi się podoba. A co było nie tka z hydrą? Pytam bo mam kilka figurek z fine castu i na pierwszy rzut oka wyglądają ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2014 Dzięki wielkie Skoti ;-) Zarówno Hydra, jak i poganiacze byli masakrycznie kiepsko odlani. Kilka części musiałem praktycznie "wydłubać" od podstaw, bo zamiast detalu otrzymałem "pole do popisu". Ogólnie bardzo dużo ludzi narzeka na te FailCastowe odlewy, które nie dość, że często po otwarciu były połamane, to po prostu zazwyczaj są słabej jakości. Po stokroć wolę plastik. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Świetne figurki i starannie pomalowane podziwiam ilości ich i na stole armia musi budzić zachwyty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2014 Dzięki! Oby było ich jeszcze więcej. Jak już się nazbiera pokaźna liczba, to zrobię grupowe zdjęcie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi