Dumo Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Ostatni projekt, fotki dość badziewne jak na razie nie potrafię się przerzucić z pancerki prosto na samochody jeszcze mi lampka padła... Apdejt już nie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Koła wyglądają bardzo fajnie, wydaje mi się czy podwozie nie jest pomalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Lipca 2011 Autor Share Napisano 22 Lipca 2011 Podwozie jest całe pomalowane na czarno, wykończę tylko hamulce i wydech. Zauważyłem jeszcze teraz że mam błąd w tytule. Wzorować się będę na tych fotkach ale nie do końca parę swoich przeróbek uwzględnię: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 No idzie nieźle Jednak to podwozie w jednym kolorze jakoś do mnie nie trafia Sam chętnie skleiłbym takiego Soarera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Dumo przerażasz mnie, ale śledzę z zainteresowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 No i kibicuję Bardzo fajne drifterskie autko!!! Podwozie także dałbym w kolorze nadwozia z zaakcentowaniem tunerskich elementów zawieszenia, ale to Twoja wizja i realizacja ;) Trzymam kciuki za pomyślną budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Lipca 2011 Autor Share Napisano 23 Lipca 2011 Aaaaa tam i tak podwozie widoczne nie będzie, najważniejsze żeby kaste wymalować. Styram go jak na driftera przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzech Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Jak malowałeś czarne środki felg to malowałeś po chromie czy go jakoś w środku zdrapywałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Środki malowane na chromie, czarny mat nakładany z pędzla wykończony lakierem Motip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi