MarcinH Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Narazie spasowane koła i gąsienica na sucho. Też o tym myślałem żeby schować te łączenia za pod błotnikiem Dobrze że jest, bo w takim T-55 to był by problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Gąski zbyt luźne ale to się schowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinH Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2011 można podciągnąć jeszcze o jedno ogniwko i wtedy są idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Heh teraz się zorientowałem, że to wątek o BWP a nie Shermanie gdzie też pisałem... Lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam, przyglądam się bewupkom na zdjęciu i zdaje mi się, że znam i te wozy i tego gościa w czarnuchu. Bewupy pochodzą z 32 pułku zmech lub z 8 Brygady z Kołobrzegu ( Brygada powstała z rozformowanego pułku ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Halooooo. Co tam na warsztacie Marcin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi