MarcinH Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Napisano 3 Sierpnia 2011 Narazie spasowane koła i gąsienica na sucho. Też o tym myślałem żeby schować te łączenia za pod błotnikiem Dobrze że jest, bo w takim T-55 to był by problem Cytuj
MarcinH Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Napisano 3 Sierpnia 2011 można podciągnąć jeszcze o jedno ogniwko i wtedy są idealne Cytuj
Krisownia Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Heh teraz się zorientowałem, że to wątek o BWP a nie Shermanie gdzie też pisałem... Lol Cytuj
empit Napisano 7 Sierpnia 2011 Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam, przyglądam się bewupkom na zdjęciu i zdaje mi się, że znam i te wozy i tego gościa w czarnuchu. Bewupy pochodzą z 32 pułku zmech lub z 8 Brygady z Kołobrzegu ( Brygada powstała z rozformowanego pułku ). Cytuj
athlon5 Napisano 24 Sierpnia 2011 Napisano 24 Sierpnia 2011 Halooooo. Co tam na warsztacie Marcin? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi