eagle Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Koledzy co myślicie o tym zestawie wart swojej ceny?? http://mojehobby.pl/Eduard-MiGa29A-Limited-Edition-p-1-2084390.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 z tego co czytałem gdzieś to przepak Academy bodajże wzbogacony o parę detali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flanker37 Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 wypraski Academy plus dodatki korygujące niektóre błędy in-box http://www.cybermodeler.com/hobby/kits/ ... 1157.shtml osobiście uważam że nawet najcudowniejsze dodatki nie poprawią składalności tego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Klika dni temu nabyłem ten zestaw, jak już zostało powiedziane jest to przepak Academy, nie wiem jak ze sklejalnością ale dodatków istotnie sporo Blachy Wór z żywicą Poszczególne elementy Maski i wreszcie kalki z polskimi oznaczeniami PKW Orlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Skala 1:48 ma mnóstwo niesamowitych modeli. Takich rarytasów bym sobie zyczył także w 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eagle Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2011 wielkie dzięki za wszelkie informacje, bondarek bedziesz zakładał warsztat, chętnie bym kibicował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 jasne ale jeszcze nie wiem kiedy, zależy jak pójdzie z Thunderboltem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi