Majek Napisano 23 Czerwca 2006 Share Napisano 23 Czerwca 2006 Jakos tak cala tylna os jest do przodu przesunieta. I z jednej i z drugiej strony. Cosik sie nie spasowalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 23 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2006 Jakos tak cala tylna os jest do przodu przesunieta. I z jednej i z drugiej strony. Cosik sie nie spasowalo? Bede na tym racował bo teraz nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 23 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2006 BRAWO !!! Mógłbyś napisać coś na temat zamawiania tych kalek w kuchmodel: jaka jakość i jaka jest cena za dm2 ? Powiem ci tylko spytaj sie fojera on wszystko wie bo ja przez niego to zamawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 24 Lipca 2006 Share Napisano 24 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Przyłączam się do prośby też próbowałęm się z nimi skontaktować i nic :( Niby polska firma a stronkę ma tylko w angielskim wydaniu? Co to ma na celu nie wiem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam, kto zna sposób aby móc się skontaktować z firmą Kuchmodel? Byłbym bardzo wdzięczny. W soboitę dzwonili do mnie i gosciu powiedział mi, że chwilowo zawiesili działalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Wielka szkoda bo miałem chrapkę coś pozamawiać do mego mańka po świętach kurde takie fajne akcesoria robią a co do mesia to pięknie zwłaszcza na renowacje super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi