Paweł Czarnocki Napisano 11 Maja 2007 Share Napisano 11 Maja 2007 Witam. Mały debiut. Jest to mój pierwszy modelik w tej skali. Zestaw Hobbyboss w wersji "spudła". Po prostu skleiłem model na próbę. Nie wnikałem w spawy, wentylatory itp.. Chciałem sprawdzić czy spodoba mi się ta skala. No i się spodobała. Następny będzie KW-1 albo KW-2. Ale już z wnikaniem w szczególy Po pomalowaniu wyszło coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam "Cradle" Napisano 11 Maja 2007 Share Napisano 11 Maja 2007 Witam kolege z PWM Modelik bardzo fajny, gdybys nie napisal, nie poznalbym, ze to 1/48 Pozdrawiam, Adam Obrębski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Świetny ten teciak Pawle. Nie spodziewałem się nawet, że ten Hobbyboss to taka solidna firma. Mam nadzieję, że wkrótce ujrzymy prace na KW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Widziałem dotychczas tylko wypraski modelu tej firmy, zrobiły na mnie wrażenie, ale jeszcze większe zrobił model sklejony przez Ciebie! SUPER ten teciak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 12 Maja 2007 Autor Share Napisano 12 Maja 2007 Nie spodziewałem się nawet, że ten Hobbyboss to taka solidna firma. Szczerze mówiąc to trochę sie bałem tego modelu. Ale skleja się milutko. Teraz mam dylemat czy robić KW z Tamki czy z Bossa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 BJUTIFUL!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 wczoraj miałem Teciaka w łapkach tylko ze 76, gdyby to był 82 to pewno bym z nim wyszedł. Model w Twoim wykonaniu klasa zdjecia zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 lux,extra,super,piekny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi