Nugget Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam mam 14 lat jest to moja 4 figura w życiu malowania jest akrylem jedynie twarz jest malowana olejami. Nie wywaliłem jej z tej nadlewki znaczy tego pod nogami co ma bo mam ją jeszcze zamiar postawić na dioramce, a jakbym coś jeszcze poprawiał fajnie się za ten schodek trzyma. Figura to Alpine Minatures. Pięknie proszę o sugestie i rady, a wrazie czego służę pomocą. I wyostrzone trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Nugget widaać że masz duży potencjał, a to że masz 14 lat tylko ci w tym pomaga. Jak będziesz w moim wieku to pewnie będziesz tworzył małe dzieła sztuki. Figurka mi się bardzo podoba. Jedynie co troszkę mi się nie widzi to białe futerko pod spodem płaszcza (myslę że to to). Z dużo jakby czarnego i wygląda jak siatka. Osobiscie przemlowałbym to jeszcze raz na biało i tylko delikatnie zaznaczył fakture. Ale i tak jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2011 masz racje chodzi Ci o to Kolego drogi, ze trochę za duży kontrast między barwą białą, a czarną rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Kierunek jest słuszny...będą z Ciebie ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 Dokładnie trafiłeś w sedno. Zamiast czarnego warto użyć szarego, który aż tak nie kontrastuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi