Messershmitt1996 Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam, dzisiaj zakończyłem pracę nad modelem, z których relacje prowadziłem w tym wątku: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=28309 Model mnie nie zadowala, sporo kalkomani zniszczyłem przez brak doświadczenia z płynami, owiewkę ubrudziłem sprayem. Z niego również korzystałem po raz pierwszy. Zółta farba sprawiła mi sporo problemów, ale obiecałem na początku warsztatu, że docisnę do końca no i jestem Dziękuję za pomoc i udzielanie się podczas moich warsztatowych zmagań: dumapolski, Moses oraz szarymouse Frekwencja była nikła. Nie pokazałem nic specjalnego, więc nie ma co się dziwić Oto model z wieloma błędami. Jedyne co mnie pociesza, to, to jak wygląda na szafce 2 z metrów Te żółte (błędnie umiejscowione) pasy biją po oczach Model postaram się wyeksploatować i wstawię zdjęcia do galerii. Ale przez 4 dni spędzałem nad nim po 5-8 godzin i zbiera mi się na Saberowe wymiociny :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 4 dni? całkiem szybki warsztat Jak na model malowany sprayem z supermarketu wygląda naprawdę nieźle. Kalki mogły by wniknąć w linie podziałowe, no ale po płynach wamodu to i tak sukces, że siadły i płyn ich nie rozpuścił w ogóle Nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messershmitt1996 Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Nie martw się, rozpuścił ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Swego czasu robiłem ten model i mam jedną uwagę odnośnie hamulców aerodynamicznych. Z tego co pamiętam to hamulce otwierały się do maksymalnego kąta około 40-45 stopni a u ciebie wygląda to na jakieś 70. Odnośnie modelu poprawnie złożony jednak troszkę za słabe zdjęcia żeby ocenić. Według mnie tak na czwórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messershmitt1996 Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Taki kąt narzucały siłowniki zestawowe. Być może było inaczej, nie zestawiałem z żadnymi zdjęciami Dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi