dr.Watson Napisano 18 Sierpnia 2011 Napisano 18 Sierpnia 2011 Chyba też się skuszę na jakiś pojazd w tej skali 1/72 Cytuj
Skoti Napisano 23 Sierpnia 2011 Napisano 23 Sierpnia 2011 Głupio mi powiedzieć ale to moje kosztowała nie więcej niż (policzyłem właśnie ok 300) a jest taka duża xDChodzi o młyn w podpisie. To wszystko przez galopujące ceny uzbrojenia, wiesz czołg jest dużo droższy od łuków. Jak byś wystawił ze dwie chorągwie jazdy, samych pancernych w pełnych płytach, albo przynajmniej jakiegoś magika z fajerbolem pod mankietem dorzucił, to można by jakoś porównywać za komentarz Cytuj
pioter Napisano 4 Września 2011 Napisano 4 Września 2011 Czy przy takim chamowaniu gąsienice nie powinny się "wgryść" w ziemię i przed sobą usypać małą górkę. A u Ciebie się zachowuje, jakby po skale jechał. Gratuluję... Chyba rozpiszę forumowy konkurs na najgłupszy, najgorszy, najbardziej zadziwiający błąd ortograficzny w historii. Sie nie przejmuj. RPM w instrukcji FT-17 napisalo "chiszpanski" Cytuj
Andrzej_LK Napisano 4 Września 2011 Napisano 4 Września 2011 Czarek, długo mnie nie było w Polsce więc teraz nadrabiam. Bardzo podobał mi się twój warsztat i efekt końcowy. Figurka może nie do końca odpowiada poziomem modelowi ale trudno o dobre figurki, które by pasowały do takiego projektu. Dzieki Tobie początkujący (i nie tylko) będą mieć pojęcie, co ich czeka od strony warsztatowej i finansowej. przy okazji obaliłeś mit, że skala 1:72 jest tania... Za kwotę jaką wyliczyłeś można spokojnie zrobić większy model (oczywiście nie z najwyższej półki i bez wodotrysków). Po prostu modelarstwo na pewnym poziomie wymaga nakładów i tego się nie przeskoczy. PS. "chamowanie" to jeszcze nic - nikt nie zauwazył, że "wgryźć" pisze się przez "ź"? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi