dr.Watson Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Chyba też się skuszę na jakiś pojazd w tej skali 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Głupio mi powiedzieć ale to moje kosztowała nie więcej niż (policzyłem właśnie ok 300) a jest taka duża xDChodzi o młyn w podpisie. To wszystko przez galopujące ceny uzbrojenia, wiesz czołg jest dużo droższy od łuków. Jak byś wystawił ze dwie chorągwie jazdy, samych pancernych w pełnych płytach, albo przynajmniej jakiegoś magika z fajerbolem pod mankietem dorzucił, to można by jakoś porównywać za komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Czy przy takim chamowaniu gąsienice nie powinny się "wgryść" w ziemię i przed sobą usypać małą górkę. A u Ciebie się zachowuje, jakby po skale jechał. Gratuluję... Chyba rozpiszę forumowy konkurs na najgłupszy, najgorszy, najbardziej zadziwiający błąd ortograficzny w historii. Sie nie przejmuj. RPM w instrukcji FT-17 napisalo "chiszpanski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Czarek, długo mnie nie było w Polsce więc teraz nadrabiam. Bardzo podobał mi się twój warsztat i efekt końcowy. Figurka może nie do końca odpowiada poziomem modelowi ale trudno o dobre figurki, które by pasowały do takiego projektu. Dzieki Tobie początkujący (i nie tylko) będą mieć pojęcie, co ich czeka od strony warsztatowej i finansowej. przy okazji obaliłeś mit, że skala 1:72 jest tania... Za kwotę jaką wyliczyłeś można spokojnie zrobić większy model (oczywiście nie z najwyższej półki i bez wodotrysków). Po prostu modelarstwo na pewnym poziomie wymaga nakładów i tego się nie przeskoczy. PS. "chamowanie" to jeszcze nic - nikt nie zauwazył, że "wgryźć" pisze się przez "ź"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi