ucantstop Napisano 14 Sierpnia 2011 Napisano 14 Sierpnia 2011 Witam, Przedstawiam model Hoplity w skali 1/16 firmy MiniART. Jest to moja pierwsza figurka, jak i jeden z pierwszych modeli, które pomalowałem i skleilem. Pozdrawiam, ucantstop Cytuj
bazylms Napisano 15 Sierpnia 2011 Napisano 15 Sierpnia 2011 Podoba mi się jak diabli. Szczególnie duże wrażenie robi pancerz i ramię z mieczem. Proszę, a wręcz żądam natychmiat poradnika ja użyskałeś tak realny wygląd skóry. A właściwie całe malowanie. Naprawdę szacun. Cytuj
kornik_69 Napisano 16 Sierpnia 2011 Napisano 16 Sierpnia 2011 Piękna robota! Moje gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj
B-E-D-A Napisano 16 Grudnia 2011 Napisano 16 Grudnia 2011 Proszę, a wręcz żądam natychmiat poradnika ja użyskałeś tak realny wygląd skóry. Dołączam się do prośby (a wręcz żadania ) odnośnie wykonania tej figurki. Naprawdę super Ci wyszedł ten hoplita! Z czego robiłeś pelerynę? Z bibuły? Cytuj
GrzesiekW Napisano 14 Stycznia 2012 Napisano 14 Stycznia 2012 Ładny. Dołączam się do prośby o malowanie skóry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi