MICHAŁ R Napisano 15 Sierpnia 2011 Napisano 15 Sierpnia 2011 Witam Przedstawiam kolejną w moim wykonaniu reanimację starego modelu . Kiedyś wyglądał tak: Na modelu wykonałem kilka innowacji ale nie zmienia to faktu że znów chyba przesadziłem z brudem na podwoziu . Zapraszam do komentowania : Z modelu jestem w pełni zadowolony . Zdjęcia robiłem w ogrodzie dlatego przepraszam za farfocle na modelu . Pozdrawiam Cytuj
bazylms Napisano 15 Sierpnia 2011 Napisano 15 Sierpnia 2011 Ładny. Wyloty z rur i lufy obowiązkowo proszę okopcić. Reanimacja wyszła mu na lepsze. Cytuj
kornik_69 Napisano 15 Sierpnia 2011 Napisano 15 Sierpnia 2011 Całkiem fajny wielkolud chociaż zdjęcia chyba przekłamały trochę kolory Generalnie niezła robota Pozdrawiam Kornik Cytuj
Konrad C Napisano 15 Sierpnia 2011 Napisano 15 Sierpnia 2011 Myślę, że jakbyś się po hamował trochę z brudzeniem był by super model - teraz jest tylko bardzo dobry. Ćwicz i maluj dalej. Cytuj
MICHAŁ R Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Napisano 16 Sierpnia 2011 Kolor rzeczywiście jest trochę jaśniejszy . Zdjęcia robiłem gdy było pochmurno . Znów trochę przesadziłem z pigmentami ale wszystko trzeba wyczuć . Dziękuje za pozytywny odbiór mojego modelu . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi