MICHAŁ R Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Witam Przedstawiam kolejną w moim wykonaniu reanimację starego modelu . Kiedyś wyglądał tak: Na modelu wykonałem kilka innowacji ale nie zmienia to faktu że znów chyba przesadziłem z brudem na podwoziu . Zapraszam do komentowania : Z modelu jestem w pełni zadowolony . Zdjęcia robiłem w ogrodzie dlatego przepraszam za farfocle na modelu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Ładny. Wyloty z rur i lufy obowiązkowo proszę okopcić. Reanimacja wyszła mu na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Całkiem fajny wielkolud chociaż zdjęcia chyba przekłamały trochę kolory Generalnie niezła robota Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Myślę, że jakbyś się po hamował trochę z brudzeniem był by super model - teraz jest tylko bardzo dobry. Ćwicz i maluj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHAŁ R Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Kolor rzeczywiście jest trochę jaśniejszy . Zdjęcia robiłem gdy było pochmurno . Znów trochę przesadziłem z pigmentami ale wszystko trzeba wyczuć . Dziękuje za pozytywny odbiór mojego modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDamian Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Mnie się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi