maciek_polo Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Witajcie, Chciałem Wam przedstawić Mercedesa którego ostatnio wyremontowałem.. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Fajnie, tak klasycznie.... tak 3maj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Bardzo fajne auto,tylko rama mogla by być czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Bardzo fajny mercedes ,a na pewno o wiele ładniejszy od nowego Actrosa ,rama ciekawa taka inna i to przemawia na jej korzyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Bardzo fajny Mieczysław. Wg mnie jest spory kontrast pomiędzy starszą (lekko wyblakłą) kabiną, a nową niebieską ramą. Podobnie ze zderzakiem - taki nieruszony;] Swoją drogą ten niebieski całkiem fajnie wygląda - czy te ramy rzeczywiście były malowane w ten sposób? Podoba mi się ciężarowiec Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_polo Napisano 21 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Dzięki za pozytywne komentarze. @Martini - kabina nie jest wyblakła, zamieszczę później inne zdjęcia - po prostu tak wyszło w ostrym świetle słońca - nie znam się na fotografii.. W realu rama nie jest taka ( i tutaj przepraszam za wyrażenie) oczojebna. Kolor ramy został wybrany ze względu na naczepę, ale na razie prezentuje sam ciągnik - naczepa jest jeszcze "w lesie". Poniżej wrzucam kilka fotek z lakierowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Sierpnia 2011 Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Witaj! Model klasa, ma swój klimat, lubię takie nieco starsze samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 21 Sierpnia 2011 Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Z tą wyblakłą kabiną nie chodziło mi o krytykę lakieru tylko o jego, hmm, delikatny matowy odcień - swoją drogą bardzo pasujący do tego samochodu. Poza tym, na tych nowych fotkach rzeczywiście widać, że kabina jest soczysta. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 A można wiedzieć jaką naczepe robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam. Model na wysokim poziomie, bardzo mi się podoba. Oby więcej tych meroli na forum bo są naprawdę fajne i już rzadkością (niestety) na naszych drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Jak na remont to chyba lepiej nie mogło wyjść. Bardzo fajny i przyjemny dla oka "wibrator" Oby więcej tych meroli na forum bo są naprawdę fajne i już rzadkością (niestety) na naszych drogach. Dokładnie PS. MB będzie ciągnął beczkę ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Fajny klasyk i swietna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_polo Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Hey Panowie Dziękuję za pozytywy i cieszę się że Wam się w miarę podoba Mecenas będzie ciągał beczkę - Bodzio dobrze rozkminił. Nad beczką cały czas pracuję - cały zestaw kiedyś miałem już prawie cały sklejony, teraz go rozkleiłem i poprawiam..( zdjęcia sprzed ładnych paru lat): A tutaj odnalazłem zdjęcia kabinki w środku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 Bardzo fajnie wygląda Merc ale jeszcze lepiej z naczepą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Września 2011 Share Napisano 21 Września 2011 Zestaw będzie elegancki. Mercedes bardzo mi się podoba. Szkoda może ze bez owiewek, ale pod naczepę pasuje jak ulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi