RH Napisano 21 Sierpnia 2011 Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Witam W tym dziale to jestem raczej gościnnie ,a to za sprawą sklejonego nie dawno motorku . Jest nim Moto Guzzi V10 Centauro, Tamiya 1:12 .Wiem że model nie jest zbyt perfekcyjnie sklejony,I osoby ktore w tym temacie siedzą po uszy robią to idealnie .No ale za usprawiedliwienie napisze ..." to nie moja bajka i nie znam tajników tej dziedziny .Ot taka mala odskocznia i ciekawość . Chociaż powiem że motorki są bardzo ładne i można się zarazić bakcylem "jednośladów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 21 Sierpnia 2011 Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Piękny model ,ogromny plus za plener Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 21 Sierpnia 2011 Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Ładny, zwłaszcza silnik. Tylko na z prawej strony na przednim błotniku jakaś paćka. Ale ogół mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 21 Sierpnia 2011 Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Na motorach się nie znam, ale wiem co mi się podoba a co nie. Twoje moto guzzi mi się bardzo podoba;] pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bismarck Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Wspaniały motor jak zobaczyłem go pierwszy raz to pomyślałem że jest prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Nie jestem specjalista od motocykli, ale ta bestia definitywnie coś w sobie ma. Gratuluje świetnego wykonania i doskonałych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Nie jestem specjalista od motocykli, ale ta bestia definitywnie coś w sobie ma. Gratuluje świetnego wykonania i doskonałych zdjęć Dlatego zakupiłem ten model choć to nie moja "działka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Ja się na motorach nie znam, ale model całkiem fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Model ma przede wszystkim styl, a to jest najważniejsze. Wykonanie również bardzo dobre. Wielkie graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi