Marcin93 Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Witam. Powoli mi to wszystko idzie, bardzo powoli. Zawsze coś musi się popsuć, jak nie dysza w aerografie to kompresor i tak na przemian, same wydatki. Jednak mimo wszystko udało mi się skończyć PAK-a jak planowałem w wakacje Model, to stara tamka, więc rewelacji nie było, trochę śladów po wypychaczach, dużo śladów łączenia form, ale za to b. dobrze sklejany. Jedyne co wymieniłem to ta dolna osłona, fabryczną sam zepsułem przez własną nie uwagę, jednak kolega Krystian wytrawił mi nowa z blaszki za co jestem mu wdzięczny do tego wymieniłem lufę z plastikowej na metalową firmy RB model, przez co model troszkę lewituje tu i tam-lufa ciągnę go do przodu i przydała by się podstawka. Wykonanie? Ja jestem zadowolony, ale czekam na Wasze opinie Koła muszę poprawić bo są za czyste, starałem się go zrobić w miarę delikatnie. Zdjęć wstawiam więcej, ponieważ mój aparat robi bardzo słabe zdjęcia, ale chyba z tego da się coś wybrać Dla ciekawych jeszcze cztery zdjęcia w pełnym rozmiarze, żeby się można było przyczepić ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam Marcin i mam nadzieje, że komuś się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Wygląda fajnie. Ja użyłem tego samego w dioramce razem z KV, ale miało mniej szczęścia niż twoje - zrobiłem je lekko zdezelowane. Możesz jeszcze dorobić niewielkie uszkodzenia bandaży na kołach - w końcu nikt się z nimi nie cackał. Zrobiłeś ruchome podpory? Zawsze można kiedyś jakiś ciągnik będzie podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 29 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Dziękuje za komentarz, tak podpory są ruchome. To fakt uszkodzenia bandaży trochę za delikatne zrobiłem. Widzę, że PAK nie przyciąga publiczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Witam! Generalnie to fajnie i podoba mi się. Jednak patrząc na to w wysokiej rozdzielczości, to przydał by się mocniejszy wash. Wyciągnął by wszystkie szczegóły i szczególiki, przez co Pak zrobił by się bardziej plastyczny. Może trochę więcej obić w okolicach zamka? Jakieś przetarcia metalizerem na łożu armaty? To taka moja delikatna sugestia. Poza tym wszystko ok i brawa za temat. Artylerii na forum mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi