yarris Napisano 10 Września 2011 Autor Share Napisano 10 Września 2011 a teraz obiecane fotki tego co juz mam [imghttps://lh6.googleusercontent.com/-Psz62N6etGM/TmuIjCSaOII/AAAAAAAAABs/DOBRgL9e130/s640/DSCF0250.JPG][/img] Teraz czekam na poklad, lufy 37 mm i blaszki LionRoar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 10 Września 2011 Share Napisano 10 Września 2011 No no. Będzie czym pracować! Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 10 Września 2011 Share Napisano 10 Września 2011 Jest zgrabny warsztat, sa zdjęcia teraz robimy popcorn i ogladamy zmagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 11 Września 2011 Autor Share Napisano 11 Września 2011 jeszcze fotki ktore spapralem poprzednim razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 11 Września 2011 Share Napisano 11 Września 2011 No to prawie masz wszystko jeszcze troszke drobiazgów i jest extra Zapowiada się fajna relacja więc życze cierpliwości i dużo czasu i do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 11 Września 2011 Share Napisano 11 Września 2011 Fakt zapowiada się bardzo ciekawie. Ja też zamówiłem giętarkę Small Shop ale 5,5 cala. W sumie jestem ciekaw jaką ty masz opinię na temat tego narzędzia. Bo słyszałem że to najlepsze narzędzia tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 11 Września 2011 Share Napisano 11 Września 2011 Podobny wyrób ma Exito + dostawki f-my RB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 12 Września 2011 Autor Share Napisano 12 Września 2011 jesli chodzi o zaginarke Small Shop to jest chyba Rolls Royce wsrod zaginarek- poza tym jestem w ciezkim szoku-dzis doszly do mnie blaszki Lion Roar z Japonii wyslane FedEx 8 wrzesnia- 4 dni to sie w glowie nie miesci- z Polski UPS ida juz tydzien zamowione klamotki i spodziewam sie ich w srode (sledze tracking przesylki)- zdjecia wrzuce jutro bo dzisiaj juz nie mam sily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Bo oni tam mają lepszą benzyne i szybciej jeżdzą a nasze paczki nawet nie ida. Ja teraz zamawiałem w Czechach jakieś blaszki do Yamato i nawet nie minęło 6 dni jak miałem to w domku Reszta bez koment. No to musimy poczekać do jutra na zdjęcia. O zaginarce nawet nie wspominam , napisałeś wszystko.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Ja żałuję że nie kupiłem blaszek lion roar do swojego. A ja swoją giętarkę zamówiłem w Polsce i to na dodatek w sklepie w którym nie mam szczęścia do towaru. Ale dostałem zapewnienie że w ciągu 8-10 dni dostanę swój towar. Dobrze wiedzieć że przynajmniej warto na nią czekać. Na szczęście teraz nie zależy mi już tak na czasie. A tak po za tematem to czekam na warsztat bo co prawda to znowu Tirpizt ale z jakimi dodatkami..... Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frosty Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Bo oni tam mają lepszą benzyne i szybciej jeżdzą a nasze paczki nawet nie ida. Ja teraz zamawiałem w Czechach jakieś blaszki do Yamato i nawet nie minęło 6 dni jak miałem to w domku Reszta bez koment. Paczki z Japoni idą tak szybko bo rozumiem wy też mieszkacie w kraju kwitnącej wiśni? Bo jeżeli jednak w Polsce to 50% pochwał należy sie chyba naszej poczcie... W końcu to nie skośnoocy kurierzy wam to do domu przynoszą, prawda? 6 dni z Czech to ma być dobry wynik? - Poczta Polska uwija się w max 3-4 dni. Rekord to 1 dzień (przy zwykłym priorytecie). A w odbrębie Europy jak coś idzie od mnie dłużej niż 5 dni to sytuacja dla mnie wyjątkowa... Cosik przegainacie z tym narzekaniem na Pocztę Polską... Mam wrażenie, że niektórzy tak mają "z przyzwyczajnia" - ja na naszą pocztę nie mogę powiedzieć jednego złego słowa. Btw - narzędzia od "The Small Shop" są rzeczywiście warte swojej ceny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 A gdzie fotka? Generalnie nie jest aż tak źle z naszą POCZTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 19 Września 2011 Autor Share Napisano 19 Września 2011 Przepraszam, ze nie pisze i nie publikuje nowych zdjec ale w chwili obecnej mam cholerne klopoty osobiste (ciezko chory ojciec w szpitalu)- wiec wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Przepraszam, ze nie pisze i nie publikuje nowych zdjec ale w chwili obecnej mam cholerne klopoty osobiste (ciezko chory ojciec w szpitalu)- wiec wybaczcie Smutna wiadomość. Z mojej strony życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojego Taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 22 Września 2011 Autor Share Napisano 22 Września 2011 ostatni nabytek- jestem pod wrazeniem ilosci blaszek a teraz glowny aktor tego przedstawienia teraz czekam tylko na poklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 22 Września 2011 Autor Share Napisano 22 Września 2011 Przepraszam za posta pod postem- nie znam jeszcze wszystkich sztuczek na forum-jak wspomnialem ilosc blach jest powalajaca- mam nadzieje, ze pomozecie mi oddac jak najwierniej tego zapomnianego "bohatera" II Wojny Swiatowej- licze na uwagi i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 Witaj Kolego,fakt imponująca ilość- jak znajdziesz troszke czasu to poukładaj to troszke Mimo to fajnie, że znalazłeś troszke czasu żeby nam przedstawić swoje zabawki a pomoc napewno się odezwie- masz jak w banku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 fiu fiu multum tych blaszek. Po zakończeniu prac będzie trzeba się zastanowić czy to model plastikowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 29 Września 2011 Autor Share Napisano 29 Września 2011 no w koncu cos drgnelo w temacie Tirpiza. Zabralem sie za niego chyba jakos nietypowo bo od dzial 105 mm. Na razie tak wygladaja postepy na dzien dzisiejszy. Tak wygladaly wieze po ogoleniu a pozniej zaczelo sie blaszkowanie na razie jeszcze pracuje nad dokladnym zestrojeniem aparatu i swiatla mysle, ze z czasem bedzie coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 2 Października 2011 Autor Share Napisano 2 Października 2011 znow post pod postem- wlasnie dotarl do mnie poklad drewniany do mojego Tirpita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 2 Października 2011 Autor Share Napisano 2 Października 2011 prosze moderatora o zamkniecie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 wtf?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex304 Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 Witaj Chyba domyślam się o co chodzi ale powiem tylko, nie poddawaj się. Jesteśmy z Tobą Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Hmmmmm... Ja szczerze mówiąc nie bardzo wiem czemu wstrzymujesz tą ciekawie zapowiadającą się relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 3 Października 2011 Autor Share Napisano 3 Października 2011 Chcialbym dalej tak sie bawic ale ciezko jest cos kleic gdy w glowie tluka sie inne mysli- nie wchodzac w szczegoly ojciec ma przerzuty do kosci i mozgu wiec sami rozumiecie, ze nie jest mi teraz latwo- mimo tego bede sie staral- bo lepienie jest jakas odskocznia od rzeczywistosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi