sokolprzemek Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 model zwiezda + blaszki + betoniarka szpachli Cytuj
Grzes Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 Ładne błotko, aż się prosi o podstawkę terenową. Pokombinuj coś, efekt modelu będzie jeszcze lepszy. Cytuj
athlon5 Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 Ładnie...bardzo ładnie . Mam tylko jedno ale,jako,ze całkiem niedawno popełniłem ten pojazd.Cze jesteś pewien,ze polskie BWP-y miały ten dodatkowy pancerz na .na wieży który daje Zvezda?Może coś przeoczyłem.Połóż trochę te paski na wieży bo nienaturalnie "stoją" tak czy inaczej bardzo lubię "nasze" Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 5 Września 2011 Napisano 5 Września 2011 Nasze nie miały tego pancerza widać to na dostępnych zdjęciach, poza tym model dość fajnie wyszedł błotko też niczego sobie.Anteny wymień ps.dlaczego wstawiasz takie wielkie zdjęcia , do normalnego ogladania wystarczą 800x600 pikseli Cytuj
sokolprzemek Napisano 6 Września 2011 Autor Napisano 6 Września 2011 podstawka będzie , tylko wrócę z poligonu (za 5 tygodni) z tym pancerzem - ups zastanawiam się jak mogłem to przeoczyć :( dziękuję za wszelkie słowa krytyki, ciągle się uczę paski przyklepię bo pierwotnie mała tam być zwinięta siatka maskująca Cytuj
Marek Michalski Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 Moim zdaniem blotko nie za bardzo Ci wyszło , ale jak zrobisz podstawkę to może to się wyrówna . Oprócz pancerza jest jeszcze jeden mały błąd . Reflektor Zorza działonowego zawsze patrzy tak samo jak armata. U Ciebie jest odwrotnie . Armata sobie reflektor sobie. Jedno i drugie było ze sobą sprężone. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi