sokolprzemek Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 model zwiezda + blaszki + betoniarka szpachli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Ładne błotko, aż się prosi o podstawkę terenową. Pokombinuj coś, efekt modelu będzie jeszcze lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Ładnie...bardzo ładnie . Mam tylko jedno ale,jako,ze całkiem niedawno popełniłem ten pojazd.Cze jesteś pewien,ze polskie BWP-y miały ten dodatkowy pancerz na .na wieży który daje Zvezda?Może coś przeoczyłem.Połóż trochę te paski na wieży bo nienaturalnie "stoją" tak czy inaczej bardzo lubię "nasze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Nasze nie miały tego pancerza widać to na dostępnych zdjęciach, poza tym model dość fajnie wyszedł błotko też niczego sobie.Anteny wymień ps.dlaczego wstawiasz takie wielkie zdjęcia , do normalnego ogladania wystarczą 800x600 pikseli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolprzemek Napisano 6 Września 2011 Autor Share Napisano 6 Września 2011 podstawka będzie , tylko wrócę z poligonu (za 5 tygodni) z tym pancerzem - ups zastanawiam się jak mogłem to przeoczyć :( dziękuję za wszelkie słowa krytyki, ciągle się uczę paski przyklepię bo pierwotnie mała tam być zwinięta siatka maskująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 no calkiem sympatyczny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Moim zdaniem blotko nie za bardzo Ci wyszło , ale jak zrobisz podstawkę to może to się wyrówna . Oprócz pancerza jest jeszcze jeden mały błąd . Reflektor Zorza działonowego zawsze patrzy tak samo jak armata. U Ciebie jest odwrotnie . Armata sobie reflektor sobie. Jedno i drugie było ze sobą sprężone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi