karambolis8 Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Cześć. Mam model AV-8B Hasegawy (1/48) i chciałbym dokupić do niego dysze wylotowe Airesa (nr 4469). Aires opisał je jako pasujące do wersji Gr.5/Gr.7. Z tego co orientuję się to są mniej więcej te same konstrukcje, tyle że jedna brytyjska a druga amerykańska. Moje pytanie - mniej czy więcej? Będą te dysze pasowały? Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 AV-8B jest amerykańskim odpowiednikiem GR.5 AV-8B (+) jest odpowiednikiem GR.7 Więc jak mi się zdaję, będą te dysze pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 15 Września 2011 Autor Share Napisano 15 Września 2011 No to super. Dzięki. Jak kupię, to dopiszę czy rzeczywiście pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Wrzuć inboxa jak kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Dysze są takie same. Może lekko szersze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2012 Ja już tego nie sprawdzę, model poszedł w inne ręce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Acha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 A sam model Hasegawy daje rade sklejony metodą "spudła"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2012 Przy dyszach trzeba się trochę napracować, żeby ładnie wyglądały, dlatego pytałem o żywice. Nie pamiętam jak wyglądał kokpit. Poza tym bardzo ładny i szczegółowy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi