zloty Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Nie ma to jak skończy model nawet po latach!!! "Yukikaze"" stan z 1943roku. pozdrowaśki Fotki do obejrzenia w dalszych postach - gulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paranoid Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Bardzo ładny "Yuki" Zabawa z blaszkami bardzo ładnie wyszła, mam tylko pytanie dlaczego przed pomostem dowodzenia nie ma podwójnej 25-ki? Stan na jakiś określony dzień, kiedy nie miał tego uzbrojenia akurat? Pytam z ciekawości, bo tak dobrze jego dziejów nie znam. Generalnie jak zestaw, bo ten o którym myślę to chyba nie grzeszył ilością części? Blaszki na prawdę dużo dały, tylko czy nie lepszy byłby zestaw z Fujimi ( chyba już od dawna jest na rynku ) jako wyjście do budowy modelu. Okręt świetny, mi się podoba. Odpowiedz jak robiłeś olinowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Ja od siebie dodam,że widać kawał porządnej roboty.Fajnie,że model jest na dioramce ale brakuje mi załogantów.Bez niech jakoś tak pusto i smutno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 7 Września 2011 Autor Share Napisano 7 Września 2011 -"Stan na jakiś określony dzień, kiedy nie miał tego uzbrojenia akurat? Pytam z ciekawości, bo tak dobrze jego dziejów nie znam." Trafiłeś w samą dychę mistrzu!!! Załoganci 25 maja 1943 postanowili uczcić ten dzień,urządzając strzelanie w lesie.Podwójna 25 była lżejsza od potrójnej więc...... To równierz odpowiada na wątpliwość witka@.Załoga wcale nie jest smutna i zapewne dobrze się bawi.Kwestia co akurat ich Yuki robi sam na morzu nadaje się do programu Wołoszyńskiego. W zestawie blaszek nie ma podwójnej 25 poczekam na jakiegoś innego japs i wtedy dołożę Kiedy model powstawał Fujimi jeszcze nie było na rynku. Olinowanie robiłem urzywając szorstkiej mowy z plastikowych ramek ciągniętych w płomieniach świeczki. pozdrowaśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Zmniejsz fotki, są za duże (maksymalnie 1024 pikseli szerokość). Szkoda by usuwać fotki ładnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 7 Września 2011 Autor Share Napisano 7 Września 2011 Nie ma to jak skończy model nawet po latach!!! "Yukikaze"" stan z 1943roku. pozdrowaśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 To żeś teraz poleciał w drugą stronę z wielkością fotek. Co zrobi z fotkami z pierwszego postu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 7 Września 2011 Autor Share Napisano 7 Września 2011 Tak popatrzyłem i fotki z pierwszego postu mają 1024.To może je zostawić?Jak nie to wstawię póżniej rozmiar pomiędzy pierwszym i drugim postem i wtedy zostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 7 Września 2011 Autor Share Napisano 7 Września 2011 w pierwszym poście ładnie widać wszelkie niedoróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Źle popatrzyłeś : 1 600px × 1 200px (przeskalowany do 1 024px × 768px). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 7 Września 2011 Autor Share Napisano 7 Września 2011 Nie ma to jak skończy model nawet po latach!!! "Yukikaze"" stan z 1943roku. pozdrowaśki i ten post prosze pozostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi