SAGITARIUS Napisano 24 Maja 2007 Autor Share Napisano 24 Maja 2007 Witam. Opony będą zmatowione. Co do koncepcji dioramki to dzięki za podpowiedź chociaż u mnie koncepcja mocno się zmieniła. Model miał być zrobiony jako "singiel" prosto z pudła. I tak go dokończę, pójdzie na sprzedaż bo już dostałem kilka e-maili czy będzie na sprzedaż i za ile. Ale do rzeczy. Zamówiłem kolejne DUKW wraz z blachami Edka oraz LTV4 też z blachami Edka. Chcę jeszcze domówić Jeepa ... i do dzieła. Zastanawiałem się nad koncepcją ciągnika z firmy Calibre na dioramie ... http://www.calibre35.cz/pics/35031.jpg ... ale trochę za droga jest ta zabawka. Póki co pozdrawiam, wracam do modelungu. S. - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Śliczne rzeczy nam tu pokazujesz Krystianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 25 Maja 2007 Autor Share Napisano 25 Maja 2007 Witam. Śliczne rzeczy nam tu pokazujesz Krystianie. No to cieszę się... Ciąg dalszy zmagań, widać koniec. Model dołosiowany i wypigmentowany. Pozdrawiam S. - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 25 Maja 2007 Share Napisano 25 Maja 2007 Kaczka wygląda miodzio Miałem dziś okazję oglądać nowego LVT-2 Italeri i ku mojemu zadowoleniu moje plany co do właściwej formy dioramki z Tarawy będą mogły zostać za jakiś czas zrealizowane, właśnie dzięki tej łódeczce... Italeri się postarało. Po ostatnich premierach i przepakach zaczynam coraz bardziej lubić tę firmę. LVT-2 jest całkiem fajnie przygotowanym modelikiem z kompletem idealnie dobranych malowań. Do wyboru mamy maszyny uczestniczące w desantach na Makin, Tarawe, Nową Gwineę i Saipan, także dla każdego coś miłego. Nie są to może malowania obfitujące w kolorystyczne fajerwerki, ale nie to jest w takich pojazdach najważniejsze. U nas model ten kosztuje 65 pln. Myślę, że warty jest tej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi