MrDyzio Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Drugi z małych projektów machniętych ostatnio (poza Sheriff Justice). W sumie nie bardzo się mogłem zdecydować czy do figurek czy tu do dioram (jest to raczej winietka). Figurki produkcji Warhammer - Citadel. Dwóch delikwentów o sympatycznych twarzyczkach z zestawu Demolition Charges Team, plus mały zakapturzony przystojniak poniewierający się dotąd w szufladzie. Ściana budynku z któregoś zestawu HQ72. Reszta z zachomikowanego złomu. Malowanie akrylami Vallejo, Citadel i Lifecolor. Brudzenie AK Interactive i pigmenty ze startych pasteli. Parę fotek w trakcie dłubania... Najpierw Edek Grzywka I jego kompan Uśmiechnięty Jacuś Ich śladem podąża zakapturzony szpieg z Krainy Deszczowców... Podstawka w stadium wstępnym A tak się zakończyło Blondas w zbliżeniu Jego uśmiechnięty koleżka A tu się chowa ich tropiciel pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Hahhahahahhahahah podróże w czasie i przestrzeni. Ktoś się zgubił, ktoś chce coś wysadzić. REWELACJA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Mi szczególnie podoba się szpieg z Krainy Deszczowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 20 Września 2011 Autor Share Napisano 20 Września 2011 Hahhahahahhahahah podróże w czasie i przestrzeni. Ktoś się zgubił, ktoś chce coś wysadzić. REWELACJA!!!! Dzięki wielkie Liczyłem po cichu, że Ci przypadną do gustu Mi szczególnie podoba się szpieg z Krainy Deszczowców Jak skończyłem go malować to mi się jakoś tak skojarzył Ehh tak mi się wspomniały smarkate lata... Zagadka: Z kim Wam się kojarzy uśmiechnięty Jacuś? Czyli po kim dostał imię? (dla ułatwienia - szukajcie w świecie sportowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 Fajna scenka. Chłopaki z rozmachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 20 Września 2011 Autor Share Napisano 20 Września 2011 Fajna scenka. Chłopaki z rozmachem Aaa, taki szybki projekcik... 3 wieczory i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 Gmoch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 20 Września 2011 Autor Share Napisano 20 Września 2011 Gmoch? BRAWOOOO Wygrałeś talon na balon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 Wolę wycieczkę na łóżku wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 21 Września 2011 Share Napisano 21 Września 2011 Kolorystycznie podoba mi się bardziej od komisarza - cała scenka. Bardzo fajna niebieska beczka. Ładnie podmalowane figsy - buty to hołd dla US Airborne . Ten zniszczony domek należał do tego krasnalka? Chyba tak, bo wygląda na podk..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 22 Września 2011 Autor Share Napisano 22 Września 2011 Kolorystycznie podoba mi się bardziej od komisarza - cała scenka. Bardzo fajna niebieska beczka. Ładnie podmalowane figsy - buty to hołd dla US Airborne . Ten zniszczony domek należał do tego krasnalka? Chyba tak, bo wygląda na podk..... Dzięki wielkie. Beczkę maznąłem trochę niebieskim żeby ożywić nieco monotonię kolorystyczną. Też byś się wkurzał jak Krasnal Carramba, jakby Ci taki 2 kolesi zamierzało coś wysadzić na podwórku Wolę wycieczkę na łóżku wodnym W tej kwestii to nie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi