ksiadz Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Śmigłowiec ten walczył w Iraku, Mosulu w grudniu 2004. Szukałem malowania odbiegającego od znanej zieleni jaką były malowane i zdecydowałem się na ten dość rzadko spotykany kamuflaż. Co do samego modelu wymagał baaaardzo dużo szpachli spasowanie miejscami tragiczne jednak dobrze leży w planach i jak na stosunek cena jakość wypada bardzo dobrze. Na samym końcu bezbarwny lakier troszkę popsuł mi owiewkę. Zapraszam do galerii: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Na samym końcu bezbarwny lakier troszkę popsuł mi owiewkę. No i w ten sposób "spadłeś z pieca na łeb". Poza tym fatalnym oszkleniem, reszta prezentuje się bardzo przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 Witaj. Model całkiem całkiem Trochę wygląda zabawkowo ale to raczej wina producenta szczególnie jeżeli chodzi o uproszczenie różnych detali np wirnika. Malowanie za to oryginalne, w końcu nie olive drab i za to plus. Szklarnia pomalowana równo, ogólnie model oceniam na 4 Robi miłe wrażenie dla oka Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 21 Września 2011 Share Napisano 21 Września 2011 Model musialbysh pomalowac w dwa kolory szarego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 No i palemka na osłonie wylotu dyszy silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Jeżeli malowałeś akrylami, owiewka jest do uratowania, oczyść ją małymi patyczkami do uszu za pomocą cleanluxu. Model fajny, ale ja pozostawiłbym go w odcieniach matu. Reszta została juz powiedziana, pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi