Skocz do zawartości

Tryptyk z Hondurasu - A-37 B DRAGONFLY 1/72 Academy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przybyły :

11790250.jpg

28875519.jpg

40021043.jpg

82982078.jpg

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To teraz tylko musisz kupić odpowiednią ilość "ważek", żeby wykorzystać te kalki

Napisano

Albo opchnąć kalki

Napisano
Napisano

Wiatrochron wygląda na krzywo zamocowany. Czy jest już przyklejony na stałe ?

Napisano

Chodzi Ci o sondę do paliwa czy kabinę? Raczej już est to niezmienialne. Sam nie kumam tego. Względem modelu sonda jest symetrycznie a względem kabiny nie. Kabina względem modelu symetrycznie. Jakieś wypaczenie modelu? Sam nie wiem. Ale najbardziej podejrzana jest mi właśnie owiewka kabiny.

Napisano

Przeanalizowałem wszystko. Kto ma zbędną owiewkę do dragona? Bo coś nie teges z nią jest jakby nie symetryczna była sama w sobie(pewnie jakaś wada fabryczna). Tej nie oderwę jak nie będę miał zastępczej.

• 2 months later...
Napisano

A oto stan postępów na dziś:

dragonfly32.jpg

dragonfly33.jpg

dragonfly34.jpg

Napisano

No i git

Napisano

No jak skończę ten przeklęty tryptyk to taki mam zamiar choć w przyszłości jeszcze chcę dodać F-5 i A-36.Ale to odległa przyszłość bo mam tyle rozgrzebanych warsztatów i takie opóźnienia w pokończeniu, że głowa boli

Napisano

Już działa . Wiele moich tematów jest aktualnie z niedziałającymi zdjęciami. Ale podmieniam je bardzo powoli bo nie jest to priorytet jakiś w moim życiu . Powoli sukcesywnie.

Napisano

Super - dzięki wielkie - wiem że takie moje stękanie jest męczące...

Ale fajnie jest obejrzeć warsztat krok po kroku !!!

pozdrawiam !

Napisano

Łoj to poczekasz bo światła pozycyjne, anteny, a tu jeszcze w trakcie inne modele. Teraz priorytet dostał DOUGLAS SB2C-4 HELLDIVER co go klecę... Nie wiem nie wiem kiedy podołam z wszystkim

• 2 months later...
Napisano

Już za nie długo, już za momencik....

dragonfly35.jpg

dragonfly36.jpg

Napisano
Już za nie długo, już za momencik....

Skoro tak, to czekam

Przy okazji - wszystkiego dobrego z okazji urodzin

Napisano

A dzięki, dzięki... cholercia myślałem, że zapomnisz i się nie udało...

• 3 weeks later...
Napisano

AAA tutaj jestes... Wazka wyszla super.....no to teraz czas na kawalek pasa startowego, ciezarowke z paliwem, wozki do podwieszania uzbrojenia, 2-3 z obslugi w krotkich spodenkach, maszyny z coca cola, pilota w tej samej skali i sloneczka na niebie.....czekamy

Napisano

Toś pojechał . całkiem niezły pomysł ale to może jak skończę cały tryptyk. Sabre skończony Dragon też jeno z corsairem mi zostało no i muszę jakie galerie porobić foty po porzątkować na imagu a tu lato i się nie chce ...

Napisano

No cuś pomyślę . Ale to jest Republica Bolivariana de Venezuela a nie Republica de Honduras, i plamy mogą mieć na lotnisku inny odcień i układ płyt betonowych może być inny Wiem czepiam się szczegółów i bredzę.

Napisano

Przed premierą:

dragonfly37.jpg

dragonfly38.jpg