crustian Napisano 1 Lutego 2012 Autor Share Napisano 1 Lutego 2012 Przybyły : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 To teraz tylko musisz kupić odpowiednią ilość "ważek", żeby wykorzystać te kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 1 Lutego 2012 Autor Share Napisano 1 Lutego 2012 Albo opchnąć kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 2 Lutego 2012 Autor Share Napisano 2 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Wiatrochron wygląda na krzywo zamocowany. Czy jest już przyklejony na stałe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 2 Lutego 2012 Autor Share Napisano 2 Lutego 2012 Chodzi Ci o sondę do paliwa czy kabinę? Raczej już est to niezmienialne. Sam nie kumam tego. Względem modelu sonda jest symetrycznie a względem kabiny nie. Kabina względem modelu symetrycznie. Jakieś wypaczenie modelu? Sam nie wiem. Ale najbardziej podejrzana jest mi właśnie owiewka kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 3 Lutego 2012 Autor Share Napisano 3 Lutego 2012 Przeanalizowałem wszystko. Kto ma zbędną owiewkę do dragona? Bo coś nie teges z nią jest jakby nie symetryczna była sama w sobie(pewnie jakaś wada fabryczna). Tej nie oderwę jak nie będę miał zastępczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 A oto stan postępów na dziś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 No i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 fajnie to wygląda będą stały obok siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 No jak skończę ten przeklęty tryptyk to taki mam zamiar choć w przyszłości jeszcze chcę dodać F-5 i A-36.Ale to odległa przyszłość bo mam tyle rozgrzebanych warsztatów i takie opóźnienia w pokończeniu, że głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sojomail Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Witam, jest szansa dobrze podlinkować fotki ? Nic nie działa po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 16 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Już działa . Wiele moich tematów jest aktualnie z niedziałającymi zdjęciami. Ale podmieniam je bardzo powoli bo nie jest to priorytet jakiś w moim życiu . Powoli sukcesywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sojomail Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Super - dzięki wielkie - wiem że takie moje stękanie jest męczące... Ale fajnie jest obejrzeć warsztat krok po kroku !!! pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Oznaczenia faktycznie egzotyczne, czekam na uzbrojenie smoka i galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 16 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Łoj to poczekasz bo światła pozycyjne, anteny, a tu jeszcze w trakcie inne modele. Teraz priorytet dostał DOUGLAS SB2C-4 HELLDIVER co go klecę... Nie wiem nie wiem kiedy podołam z wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2012 Już za nie długo, już za momencik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Już za nie długo, już za momencik.... Skoro tak, to czekam Przy okazji - wszystkiego dobrego z okazji urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2012 A dzięki, dzięki... cholercia myślałem, że zapomnisz i się nie udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 AAA tutaj jestes... Wazka wyszla super.....no to teraz czas na kawalek pasa startowego, ciezarowke z paliwem, wozki do podwieszania uzbrojenia, 2-3 z obslugi w krotkich spodenkach, maszyny z coca cola, pilota w tej samej skali i sloneczka na niebie.....czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 16 Lipca 2012 Autor Share Napisano 16 Lipca 2012 Toś pojechał . całkiem niezły pomysł ale to może jak skończę cały tryptyk. Sabre skończony Dragon też jeno z corsairem mi zostało no i muszę jakie galerie porobić foty po porzątkować na imagu a tu lato i się nie chce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Znalazlem takie zdjecie z ufajdana w plamach oleju plyta lotniska jakby co.... http://i367.photobucket.com/albums/oo115/sitec2005/2122122.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 No cuś pomyślę . Ale to jest Republica Bolivariana de Venezuela a nie Republica de Honduras, i plamy mogą mieć na lotnisku inny odcień i układ płyt betonowych może być inny Wiem czepiam się szczegółów i bredzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 25 Lipca 2012 Autor Share Napisano 25 Lipca 2012 Przed premierą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 To jeszcze drobne zapuszczenie linii i galeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi