bartek33365 1 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Witam czy ma ktoś może na zbyciu szybke do miga-27 w skali 1/72 lub coś podobnego i kalke godło 28 pułku w Słupsku do miga 23 również 1/72. W razie co proszę o odpowiedz ile to będzie kosztować. Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
gulus 0 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Przede wszystkim, jak widzę w tytule wątku "Prośba", to najczęściej omijam takie tematy z daleka. Po drugie, nie wszyscy wiedzą, jak wygląda godło 28 pułku w Słupsku, a mogą mieć jakię kalkomanie na zbyciu. Quote Link to post Share on other sites
Grzes 523 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Przede wszystkim, jak widzę w tytule wątku "Prośba", to najczęściej omijam takie tematy z daleka. Ja mam nadzieję, że takie tematy bedą zamykane albo usuwane, bo coraz więcej takiego spamu. Co do godła - Na samolotach 28.SPLM były umieszczane głównie godła 1 i 2 eskadry oraz kluczy (ewentualnie godła i napisy okolicznościowe). Przydałoby się sprecyzować o które dokładnie chodzi Quote Link to post Share on other sites
bartek33365 1 Posted September 24, 2011 Author Share Posted September 24, 2011 Z góry sorry za tytuł chodzi mi o godło dokładanie do tej maszyny. Mam kalki Hi-decalu tylko że bez tego godła. I proszę o zmiane tytułu na Kalka do miga-23 i szybka do miga-27 Quote Link to post Share on other sites
Grzes 523 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 To jest godło stosowane w 1.eskadrze 28.PLM Jakiś czas temu wydał je Intech, choć było marnej jakości i kalkomania pękała podczas nakładania. Zapowiadał je Techmod, ale póki co na zapowiedziach się skończyło... Chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby zamówienie wydruku takiej kalkomanii Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts