ALBERT Napisano 20 Maja 2007 Share Napisano 20 Maja 2007 Witam . Zostałem obdarowany zestawem FUJIMI 1/76 M30 Cargo Carrier + Willys+ Harley, niestety bez instrukcji . Nie ma problemu z Willysem i Harleyem , natomiast wypraski M30 to mieszanina części do M40 i M30. Nie chciałbym czegoś spaprać. Jeżeli ktoś posiada instrukcję lub zna stronę na której można ją zobaczyć będę wdzięczny za pomoc. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobieski Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Halo, witam zainteresowany jeszcze tą instrukcją?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 FUJIMI to chyba mocny HARDCORE. Raz zajrzalem do pudelka tej firmy i jak narazie wrazen mi wystarczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Hardcore to wasze odgrzebanie tematu Prawie przez 1,5 roku gość nie dostał odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobieski Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Hardcore, żebyście wiedzieli, ale kurcze modelik całkiem ciekawy. "Skleiłem" go bardzo dawno temu (jako jeden z moich pierwszych pojazdów), miał nawet podstawowe detale wnętrza, łącznie z silnikiem. Po modelu niema śladu, ale instrukcję powinienem gdzieś mieć. Na forum jestem od niedawna i dlatego odgrzewam temat. A modelik, szkoda że nie w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi