pawelchodor Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Witam koledzy. Mam mały problemik chciałem położyć podkład i chyba za mało potrząsłem puszka, gdyż zamiast gładkiej powierzchni wyszedł mi papier ścierny I tu moje pytanie. Czy jest jakiś sposób aby usunąć Tamiya Surface Primer prócz mechanicznego oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Wydaje mi się, że Zmywacz do farb akrylowych WAMOD powinien ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Tak jak reggy napisal zmywacz WAMODU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Papier 2000 i na mokro wyszlifuj powierzchnię ,w/g mnie w takim przypadku nie ma konieczności mycia ,po za tym to czy surfacer jest akrylowy ,że zmywacz go ruszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 Witam koledzy.Mam mały problemik chciałem położyć podkład i chyba za mało potrząsłem puszka, gdyż zamiast gładkiej powierzchni wyszedł mi papier ścierny I tu moje pytanie. Czy jest jakiś sposób aby usunąć Tamiya Surface Primer prócz mechanicznego oczywiście Zmywacz Wamodu do farb akrylowych (jak pisał Reggy) Tamiya Lacquer Thinner Mr.Color Thinner Model Master Lacquer Thinner Gaia Color Thinner T-01 Możesz jeszcze spróbować mieszanki 20-30% procent acetonu i reszta denaturatu, ale sprawdź najpierw czy nie zżera ci plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 "Do farb akrylowych" w nazwie zmywacza Wamodu jest dosyć dziwne. Dobrze zmywa Surfacer od Gunze, a to co robi z Humbrolami to poezja - puchną i można ściągać płatami. Także, nie tylko do akryli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomko10 Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Ja zmywam debonderem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Przepolerowac kawalkiem filcu, jak nie przyniesie to efektu dopiero myslec o zmywaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi