skikut87 Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Model odkopany w piwnicy i dokończony. dodane narzędzia wizjery dragona lufa od flaka tamki i odlane 2 kola jezdne które gdzieś zaginęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Model ma kilka mankamentów takich jak np. widać jak malowałeś aero za rzadką farbą te zielone pasy i są w niektórych miejscach zalane, to coś wystające z wieży co miało byc chyba karabinem to jakiaś pomyłka, twarz figurki bardziej dziewczęca niż od Hansa - usta czerwone i ach te czarne oczy (ale moje figurki wcale nie są lepsze). Ogólnie mi sie podoba, a najbardziej urzekł mnie dym z papierosa (zrobiony z waty?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 29 Września 2011 Autor Share Napisano 29 Września 2011 bazylms po raz 1 malowałem takie kamo akrylami i w sumie poza właśnie paroma wpadkami jestem zadowolony ( nie umie rozcieńczać zwykłych valleo by nadawały się do aerka) ogólnie ja jestem zadowolony z tego modelu bo gdy go wyciągnąłem z piwnicy nie wróżyłem mu dobrze a co do figurki podam tu przykład Duma i jego figurek z pz 1 po prostu moj aparat chyba nie ogarnia figurek. Dym to kawałek waty z patyczka do uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 ...( nie umie rozcieńczać zwykłych valleo by nadawały się do aerka)Dlatego ja właśnie pożegnałem farby Vallejo i maluję Tamką. Ma niestety znaczni uboższą gamę kolorów, ale przynajmniej mi nie sprawia problemów. Czasami też mi się coś skopie przy malowaniu. Napisałem tylko co mi się średni widzi, bo reszta jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Witam Rzadko oceniam takie maszyny, ale Twoja pomimo wymienionych już konkretnych niedoskonałości (ja dodałbym jeszcze nieco płaską rdzę na tłumiku), robi niezłe wrażenie. Podobają mi się obicia, wspomniany już wyżej dym z papierosa, a przede wszystkim to, że postanowiłeś odkopać go z piwnicznych czeluści i dokończyć. To się bardzo chwali O merytoryce niemieckiego pancerzyka naturalnie nie będę się wypowiadał, bo się nie znam Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Polecam Vallejo air nadają się i do aerka i do pędzla tylko te farby używam i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi