legioner Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Zapraszam do oglądania oraz wyrażania swoich opinii dotyczących całej pracy ,zdjęcia trochę nie wyszły. Pozdrawiam Mirek . A koła są ruchome wiec tak akurat wyszło na zdjęciu,przygotowuje go pod małą dioramę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapral Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Nie wiem pod co go przygotowujesz i gdzie ten model skończy. Odnoszę się do tego co widzę. A widzę: podstawę anteny która za chwilę odpadnie, koła jezdne lewitujące na gąsienicą i włazy nad przedziałem silnikowym które zawisły w dziwnej pozycji. Ludzie czy wy na prawdę tego nie widzicie, że włazy pozostawione w takiej pozycji wyglądają idiotycznie? Masz co pokazać? Zostaw otwarty! Nie masz? Zamknij! Wkurzyłem się trochę, bo to kolejny model z tą dziwną manią. Nie wyciągacie wniosków z opinii o o innych modelach. Gdyby nie te mankamenty, byłby całkiem fajny model, bo np. malowanie, kurzenie i ślady eksploatacji bardzo mi się podobają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 A więc najpierw mankamenty. Klapy o których pisał kapral. Przyjmuje że koła są ruchome, ale do zdjęć warto zadbać aby wyglądały jak należy. Model podoba mi sie bardzo, super pomalowany i wybrudzony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
legioner Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 Co do klap to wsunie nie wiedziałem co nimi zrobić?czy zamknąć czy otworzyć bo w środku jest cała komora sinika,ale jak je otarłem to nie mogłem obracać wierzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Bledy podane wyzej mi sie nawet podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Nawet mi się podoba, mimo błędów, o których mówią poprzednicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapral Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Co do klap to wsunie nie wiedziałem co nimi zrobić?czy zamknąć czy otworzyć bo w środku jest cała komora sinika,ale jak je otarłem to nie mogłem obracać wierzy. Kolego, dlatego mówię: trzeba się na coś zdecydować. Było co pokazać? To trzeba było otworzyć i już. WieŻą nie mogłeś obracać? A co? W wolnej chwili chciałeś się nim pobawić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
legioner Posted October 6, 2011 Author Share Posted October 6, 2011 Nie lubię zmieniać pozycje,a nie skleić razem na stałe z korpusem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
math Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Koniecznie popraw uchwyt od M2, bo wyglada glupio. I wyprostuj gniazdo anteny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts