legioner Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Zapraszam do oglądania oraz wyrażania swoich opinii dotyczących całej pracy ,zdjęcia trochę nie wyszły. Pozdrawiam Mirek . A koła są ruchome wiec tak akurat wyszło na zdjęciu,przygotowuje go pod małą dioramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Nie wiem pod co go przygotowujesz i gdzie ten model skończy. Odnoszę się do tego co widzę. A widzę: podstawę anteny która za chwilę odpadnie, koła jezdne lewitujące na gąsienicą i włazy nad przedziałem silnikowym które zawisły w dziwnej pozycji. Ludzie czy wy na prawdę tego nie widzicie, że włazy pozostawione w takiej pozycji wyglądają idiotycznie? Masz co pokazać? Zostaw otwarty! Nie masz? Zamknij! Wkurzyłem się trochę, bo to kolejny model z tą dziwną manią. Nie wyciągacie wniosków z opinii o o innych modelach. Gdyby nie te mankamenty, byłby całkiem fajny model, bo np. malowanie, kurzenie i ślady eksploatacji bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 A więc najpierw mankamenty. Klapy o których pisał kapral. Przyjmuje że koła są ruchome, ale do zdjęć warto zadbać aby wyglądały jak należy. Model podoba mi sie bardzo, super pomalowany i wybrudzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legioner Napisano 5 Października 2011 Autor Share Napisano 5 Października 2011 Co do klap to wsunie nie wiedziałem co nimi zrobić?czy zamknąć czy otworzyć bo w środku jest cała komora sinika,ale jak je otarłem to nie mogłem obracać wierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Bledy podane wyzej mi sie nawet podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Nawet mi się podoba, mimo błędów, o których mówią poprzednicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Co do klap to wsunie nie wiedziałem co nimi zrobić?czy zamknąć czy otworzyć bo w środku jest cała komora sinika,ale jak je otarłem to nie mogłem obracać wierzy. Kolego, dlatego mówię: trzeba się na coś zdecydować. Było co pokazać? To trzeba było otworzyć i już. WieŻą nie mogłeś obracać? A co? W wolnej chwili chciałeś się nim pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legioner Napisano 6 Października 2011 Autor Share Napisano 6 Października 2011 Nie lubię zmieniać pozycje,a nie skleić razem na stałe z korpusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Koniecznie popraw uchwyt od M2, bo wyglada glupio. I wyprostuj gniazdo anteny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi