RH Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Cześć koledzy! "maniacy plastiku" Oto coś kolejnego na tej zacnej witrynie tym razem ,zwrot o 180 stopni ,czyli po Mirage III coś z ze śmigłowych latadeł z lat 30-tych . Model pokazuje z myślą o tych którzy jeszcze mieli wątpliwości czy go kupić .A myślę że warto bo jest dość ciekawy konstrukcyjnie . Model wykonałem w malowaniu ,dla mnie osobiście ciekawym Jest to samolot który był użytkowany przez Wojskowe Atasche USA w Londynie 1939 Dokładna nazwa modelu to Beechcraft Model 17 YC-43 Staggerwing(jest to wersja cywilna . No to sobie oglądajcie A kto nie chce to niech pominie ten post Obrazki są na różnorakich tłach ,czyli dla każdego gustu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Witaj RH. Model oczywiście na najwyższym poziomie. Piękny i unikatowy. No i nowy aranż do zdjęć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Już kiedyś linia tego górnogrzbietodwupłata i to do tego z chowanym podwoziem bardzo mnie się spodobała. Wspaniały pomysł z cofniętym górnym płatem, jeszcze w tej chwili może się podobać. Bardzo ładny model w delikatny sposób wykończony, po prostu very cacy, gratuluję. Trochę szkoda, że nie dałeś mu bardziej kolorowego malowania, ale i tak jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 8 Października 2011 Autor Share Napisano 8 Października 2011 Już kiedyś linia tego górnogrzbietodwupłata i to do tego z chowanym podwoziem bardzo mnie się spodobała. Wspaniały pomysł z cofniętym górnym płatem, jeszcze w tej chwili może się podobać. Bardzo ładny model w delikatny sposób wykończony, po prostu very cacy, gratuluję. Trochę szkoda, że nie dałeś mu bardziej kolorowego malowania, ale i tak jest piękny Będzie jeszcze jeden dla pocieszenia i właśnie w malowaniu łaciatym brytyjskim A dodatkowo dla tych którzy chcą zrobić model konkursowy dołączam link http://staggerwingrestoration.blogspot.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi