RH Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Cześć koledzy! "maniacy plastiku" Oto coś kolejnego na tej zacnej witrynie tym razem ,zwrot o 180 stopni ,czyli po Mirage III coś z ze śmigłowych latadeł z lat 30-tych . Model pokazuje z myślą o tych którzy jeszcze mieli wątpliwości czy go kupić .A myślę że warto bo jest dość ciekawy konstrukcyjnie . Model wykonałem w malowaniu ,dla mnie osobiście ciekawym Jest to samolot który był użytkowany przez Wojskowe Atasche USA w Londynie 1939 Dokładna nazwa modelu to Beechcraft Model 17 YC-43 Staggerwing(jest to wersja cywilna . No to sobie oglądajcie A kto nie chce to niech pominie ten post Obrazki są na różnorakich tłach ,czyli dla każdego gustu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radzio_f Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Witaj RH. Model oczywiście na najwyższym poziomie. Piękny i unikatowy. No i nowy aranż do zdjęć Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Już kiedyś linia tego górnogrzbietodwupłata i to do tego z chowanym podwoziem bardzo mnie się spodobała. Wspaniały pomysł z cofniętym górnym płatem, jeszcze w tej chwili może się podobać. Bardzo ładny model w delikatny sposób wykończony, po prostu very cacy, gratuluję. Trochę szkoda, że nie dałeś mu bardziej kolorowego malowania, ale i tak jest piękny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 Już kiedyś linia tego górnogrzbietodwupłata i to do tego z chowanym podwoziem bardzo mnie się spodobała. Wspaniały pomysł z cofniętym górnym płatem, jeszcze w tej chwili może się podobać. Bardzo ładny model w delikatny sposób wykończony, po prostu very cacy, gratuluję. Trochę szkoda, że nie dałeś mu bardziej kolorowego malowania, ale i tak jest piękny Będzie jeszcze jeden dla pocieszenia i właśnie w malowaniu łaciatym brytyjskim A dodatkowo dla tych którzy chcą zrobić model konkursowy dołączam link http://staggerwingrestoration.blogspot.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts